Novost

Galaxy S24 Ultra imat će Snapdragon u svim regijama?

Korejski portal The Elec navodi da će Galaxy S24 Ultra koristiti Qualcommov Snapdragon 8 Gen 3, bez obzira na regiji u kojoj će se prodavati
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 10. 2023. u 15:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još se prije nekoliko mjeseci počelo „šuškati“ da će nadolazeći modeli iz serije Galaxy S24 imati Exynos u jednim, a Snapdragon u drugim regijama.

Govorilo se, podsjetimo, da će korisnici u Europi, Africi i pojedinim zemljama Azije dobiti Exynos 2400 temeljen na Samsungovom novom 4-nanometarskom proizvodnom procesu, dok će ostatak svijeta dobiti Snapdragon 8 Gen 3.

No, novo izvješće korejskog portala The Elec otkriva da će Samsungova nadolazeća perjanica, Galaxy S24 Ultra, koristiti Qualcommov Snapdragon 8 Gen 3, bez obzira na regiju u kojoj će se prodavati, javlja Bug.

Ako se ta odluka pokaže istinitom, nova Ultra mogla bi biti u svakom pogledu dostojan nasljednik trenutnog modela koji slovi kao best buy Android flagship u 2023. godini.

Specifikacije Snapdragona 8 Gen 3 trenutno nisu poznate. Nagađa se da će koristiti najnoviji TSMC-ovoj proizvodni proces, no neki izvori kažu da će biti 3-nanometarski, a neki 4-nanometarski.

Sve bi se trebalo saznati krajem mjeseca kada se očekuje da će ga Qualcomm globalno predstaviti.

 

Kopirati
Drag cursor here to close