Za generaciju Z

Galaxy S20 FE od danas dostupan i u Bosni i Hercegovini

Inspirirana mišljenjem svojih najvjernijih obožavatelja, kompanija Samsung prvi put je proizvela pametni telefon upravo po njihovoj mjeri.
Sci-Tech / Tehnologija | 02. 10. 2020. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najnoviji član Galaxy S20 serije, Samsung Galaxy S20 FE, od danas će biti dostupan u prodaji i u Bosni i Hercegovini, po cijeni od 1.339 KM.

Ovaj premium telefon dolazi u šest modernih boja – nebesko crvenoj, narančastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj , a odlikuju ga i superglatki ekran za gledanje sadržaja, kamere na bazi umjetne inteligencije, hiperbrza konektivnost, kao i baterija koja traje čitav dan.

Inspirirana mišljenjem svojih najvjernijih obožavatelja, kompanija Samsung prvi put je proizvela pametni telefon upravo po njihovoj mjeri.

Glas generacije Z, koja nerijetko diktira trendove svojim stavovima,i te kako je važan u današnjem svijetu, a njen utjecaj posebno je vidljiv u industriji pametnih telefona, koji su sveprisutni u njihovim životima.

Budući da korisnici pametne telefone gotovo da i ne ispuštaju iz ruku, posebno se radilo na tome da sve od dizajna do softvera na uređaju bude besprijekorno i da odgovara stilu i osobnosti svakog pojedinca.

Bez obzira na to radi li se o ljubiteljima fotografije, gaminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih inspirira, Galaxy S20 FE nudi ono najbolje.

Korisnici sada mogu snimati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, uz jednostavan dodir ekrana, a Samsung se dodatno pobrinuo da olakša uređivanje i dijeljenje fotografija i videozapisa u realnom vremenu.

A kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažirana i odgovorna, Galaxy S20 FE ima predinstaliranu aplikaciju Samsung Global Goals,zahvaljujući kojoj se milijuni ljudi iz preko 170 zemalja ujedinjuju oko globalnih ciljeva Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) i kompanije Samsung, pomažući svijetu da ostvari napredak do 2030. godine.

Zahvaljujući trudu i angažmanu Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals, već je prikupljeno preko milijun dolara vrijednosti donacija za Program UNDP.

Više informacija o početku prodaje Galaxy S20 FE možete pronaći na ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close