Ispred Mepas Malla

Gadget show u Mostaru: Sync predstavio dronove, romobile, kamere, električna auta...

Gadget show ponudio je u gradu na Neretvi pregršt sadržaja za sve ljubitelje tehnologije.
Sci-Tech / Tehnologija | 18. 06. 2022. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SYNC i Mepas Mall udružili su snage i u Mostaru održali nezaboravan Gadget show! Za sve IT znalce, gaming fanove, tech entuzijaste i zaljubljenike u robotiku pripremili su vrhunski show, uzbudljiva natjecanja i bogate nagrade.

Radi se o prvom takvom showu koji je održan na platou Mepas Malla, a koji je za posjetitelje otvoren do 21:00 sat.

Foto: Bljesak.info / Gadget show u Mostaru

''Za sve ljubitelje dronova, pripremili smo DJI korner gdje su posjetitelji upoznali novitete i pilotirati dronom na posebno pripremljenom poligonu. Svi ljubitelji e-Romobila u Xiaomi i Segway kornerima mogli su preuzeti svoj e-Romobil i doživjeti super zabavnu testnu vožnju na platou! Održali smo i demo vožnje Tesla super automobila, koje su izazvale adrenalin i osmijehe svim posjetiteljima'', rekli su organizatori.

Za najmlađe posjetitelje tu su bila natjecanje u malom nogometu i gaming kutak sa PS5 turnirom FIFA 2022 i još puno toga.

Foto: Bljesak.info / Gadget show u Mostaru

''U kutu robotike bili su Makeblock i Stemi edukativni roboti uz koje su se posjetitelji zabavili, a održano je i predstavljanje NSoft Vision pametnog nadzora'', dodaju organizatori.

Bio je tu i Rolla korner, platforma za fitness i zdravlje iz udobnosti doma, gdje su posjetitelji mogli odabrati traku za trčanje ili bicikl i uživati u treningu u virtualnoj stvarnosti na platou centra.

Foto: Bljesak.info / Gadget show u Mostaru

Naravno, bio je tu i kut za hranu, pa su mnogobrojni posjetitelji mogli uživati u slasnim burgerima, palačinkama, Paulaner pivu, Kandit slasticama, Ledo sladoledima i prirodnoj izvosrskoj vodi Leda.

Gadget show ponudio je u gradu na Neretvi pregršt sadržaja za sve ljubitelje tehnologije.

Foto: Bljesak.info / Gadget show u Mostaru

Gadget show podržali su NSoft, Segway-Ninebot, Xiaomi, Gonzales, Zapp i Leda. Medijski pokrovitelji su bljesak.info i RDV.

Svi zainteresirani mogu posjetiti gadget show do 21:00 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close