Samsung Galaxy S22 Ultra

Fotografije za pamćenje sa zabave sada možete napraviti i u mraku

Samsung pruža samo najbolje i uređaje sa vrhunskim karakteristikama,a uz kupovinu jedne od tri nove "zvijezde" iz Samsung Galaxy S22 serije ostvarujete pravo na pametne slušalice Galaxy Buds Pro.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 06. 2022. u 14:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radost druženja i blistanja u najljepšoj odjeći na zabavama sa dragim ljudima svi rado bilježimo na fotografijama. Da ovi trenuci ostanu zapamćeni u najljepšem svjetlu, potrebno je uhvatiti ih bez obzira na svjetlo i lokaciju. Za takve uspješne fotografije Samsung ima najuspješniji uređaj dosad – Galaxy S22 Ultra sa kamerom koja prevazilazi sve barijere, pa i one svjetlosne.

Najljepše uspomene nastaju noću

Kada uronite u svijet noći potrebna vam je fotografija kao da slikate danju, a opcija nazvana Nightography je revolucionarna kombinacija koja omogućava noćne prizore kao nikada prije. Garancija da ćete biti zvijezda svake zabave su i inteligentne opcije Super Night Solution i Adaptive Pixel senzor jer ćete zahvaljujući njima dobiti optimalno svijetle rezultate živopisnih boja.

Galaxy S22 Ultra ima senzor piksela od 2,4um – najveći Samsung senzor piksela ikada, što sočivima njegove kamere omogućava da zabilježe više svjetla i podataka, kao i da optimiziraju svjetlost i detalje vaših videosnimaka. Pored toga, unaprijeđena Super Clear Glass sočiva modela S22 Ultra vam pomažu da pravite ljepše i jasnije noćne videosnimke bez odsjaja. Isto tako, autokadriranje videosnimaka garantira da vaša kamera snima taono ono što želite, bilo da je to jedna ili deset osoba.

Night Solution funkcionira kada snimate portrete, ali i kada zumirate, kao i na prednjoj kameri kada snimate selfije. To znači da možete "klikati" bez opterećenja i razmišljanja hoće li zabava za pamćenje završiti uz mutne i tamne fotografije.

Istražite noć sa najpametnijom kamerom

Snimajte se cijelo veče sa ekipom koja ne prestaje skakati uz dobru muziku. Sa zumiranjem koje će vas dovesti 100x bliže akciji, Galaxy S22 Ultra nije samo najsnažnija, već i najpametnija Samsung kamera. Uz nove funkcije na bazi vještačke inteligencije kao što je Portrait mode, Galaxy S22 Ultra je napravljen tako da svaka fotografija izgleda profesionalno. Sa moćnim funkcijama pametne kamere koje donosi S22 Ultra, vaš telefon sve sam radi, tako da uvijek možete da pravite impresivne fotografije i videosnimke pri svakom osvjetljenju. Posjeduje čak četiri kamere: 12MP ultraširoku, 108 MP široku, dvije 10MP telefoto i 40MP prednju kameru.

Iznenađenjima nema kraja!

Nakon svega, kako smo navikli da Samsung pruža samo najbolje i uređaje sa vrhunskim karakteristikama, odlična vijest je i da uz kupovinu jedne od tri nove "zvijezde" iz Samsung Galaxy S22 serije ostvarujete pravo na pametne slušalice Galaxy Buds Pro. Ova promocija traje do 30. lipnja 2022. ili do isteka zaliha.

Kako biste se već sada odlučili koji od ova tri telefona je baš po vašoj mjeri, posjetite web stranicu i detaljno se informirate o željenom modelu:
Galaxy S22 i S22+: https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s22/
Galaxy S22 Ultra: https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s22-ultra/

Kopirati
Drag cursor here to close