Ukida se Connect

Fitbit neće dopuštati prijenos glazbe s računala

Vlasnici uređaja Fitbit Ionic, Versa i Versa 2, uskoro više neće moći prenositi glazbu s računala na svoj Fitbit uređaj. Razlog tome je ukidanje aplikacije Fitbit Connect.
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 08. 2022. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mogućnost prijenosa glazbe s računala na Fitbit uređaj bila je moguća putem njihove Mac i Windows aplikacije Fitbit Connect.

Kako je sada, na njihovoj stranici za podršku, objavljeno da tu aplikaciju ukidaju nestat će jedina opcija ručnog prijenosa glazbe.

To korisnicima ostavlja samo dva izbora - korištenje Pandoru ili Deezer plaćene pretplate.

Ova promjena ne utječe na novije Fitbit modele koji ionako ne dolaze s opcijom prijenosa datoteka između računala i Fitbit uređaja.

Uređaji poput Versa 3 i Sense već omogućuju preuzimanje glazbe samo putem Deezera ili Pandore, javlja Bug.

Korisnici starijih Fitbit uređaja koji imaju mogućnost ručnog prijenosa glazbe i dalje će imati pristup prenesenoj glazbi na svojim Fitbit uređajima, ali neće moći preuzeti dodatne pjesme bez Pandore ili Deezera.

Fitbit u objavi kaže da "možda ispunjavate uvjete za 90-dnevno probno razdoblje" bilo koje usluge, što će vas koštati 9,99 USD mjesečno za Deezer Premium ili 4,99 USD mjesečno za Pandora Plus nakon što probno razdoblje završi, prenosi The Verge.

Kopirati
Drag cursor here to close