Cure informacije

Dva modela iPhonea 12 imat će Samsungove tanke OLED Y-Octa zaslone

ETNews piše kako će Samsung biti jedini dobavljač OLED zaslona za buduće 5,4-inčne i 6,7-inčne modele iPhone 12, a ti zasloni temeljiti će se na Y-Octa tehnologiji.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 11. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Južnokorejska internetska stranica ETNews dotakla se proizvođača zaslona za buduće iPhone 12 uređaje, u ovom slučaju to su domaće južnokorejske tvrtke Samsung i LG.

Tri iPhone 12 modela trebali bi imati OLED zaslone od 5,4, 6,1 odnosno 6,7 inča. ETNews spominje kako će Samsung biti jedini dobavljač zaslona za 5,4-inčni i 6,7-inčni model, a LG će se pobrinuti za zaslon 6,1-inčnog modela, javlja Bug.

U slučaju Samsungovih zaslona radit će se o vrlo tankim OLED zaslonima baziranima na Y-Octa tehnologiji koja će omogućiti direktnu implementaciju touch komponente u sam zaslon (čime se smanjuje debljina zaslona).

Što se tiče ostalih značajki novih iPhone 12 telefona, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max imali bi 6 GB RAM-a, bit će implementirane 3D ToF kamere, dizajn bi trebao biti sličan starom iPhone 4 modelu te novijim iPad Pro modelima, a planirana je i jedna inačica s podrškom za 5G mreže.

Kopirati
Drag cursor here to close