'Tehnički problemi'

I to je BiH: Bubanj s lopticama zakazao, brojeve izvlačili ručno s povezom na očima

Član ekipe Lutrije BiH donio je posebnu posudu i zaseban set kuglica, dok je voditeljica poručila igračima da mogu vidjeti da je sve moguće, ali i da je sve javno.
Sci-Tech / Tehnologija | 25. 03. 2022. u 07:00 Bljesak.info
Izvlačenje igre Loto (22.03.2022.)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nesvakidašnja situacija dogodila se tijekom prijenosa uživo izvlačenja brojeva za igru Superloto Lutrije BiH gdje je došlo do kvara bubnja s lopticama, zbog čega je brojeve za dobitnu kombinaciju Jokera 2 morao izvući predsjednik Komisije za izvlačenje, uz povez na očima.

Snimak emisije od 22. ožujka dostupan je na YouTubeu i prikazuje voditeljicu koja najavljuje izvlačenje brojeva dobitne kombinacije Jokera 2, međutim, u tom momentu bubanj s lopticama prestaje raditi.

"Čini se da u ovom trenutku ipak nećemo krenuti s izvlačenjem brojeva", kazala je voditeljica pojasnivši da su razlog tehnički problemi.

Predsjednik komisije dodao je da će tehnička služba pokušati riješiti probleme u radu bubnja za izvlačenje.

Međutim, kako se to nije dogodilo, prema Proceduri o nastavku izvlačenja u ovakvim igrama, on je morao ručno nastaviti proces uz obavezan povez na očima.

Član ekipe Lutrije BiH donio je posebnu posudu i zaseban set kuglica, dok je voditeljica poručila igračima da mogu vidjeti da je sve moguće, ali i da je sve javno.

Voditeljica je promiješala kuglice, a predsjednik Komisije je započeo s izvlačenjem s povezom na očima, prenosi Kilx.

Na službenoj stranici Lutrije BiH obavijestili su igrače o tehničkim problemima te se zahvalili na "razumijevanju svim igračima zbog nastalih nepredviđenih okolnosti".

Kopirati
Drag cursor here to close