U nekoliko zemalja

Bolt ulazi na tržište dostave hrane

Usluga dostave hrane bit će dostupna u Estoniji, Finskoj i Južno Africi, a s vremenom i u ostalim zemljama.
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 03. 2019. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bolt je najavio planove za pokretanje usluge za dostavu hrane u tri zemlje u Europi i Africi.

U Boltu smo vrlo fokusirani na želje korisnika što je vidljivo iz radne etike i filozofije na kojoj smo izgradili tvrtku. Osigurali smo najbolje moguće tržišne cijene za putnike te najmanje naknade za korištenje platforme od strane vozača partnera.

Zahvaljujući tome rasli smo brže i s manjim troškovima nego bilo koja platforma na svijetu specijalizirana za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, izjavio je Markus Villig, osnivač i predsjednik Uprave Bolta, piše Zimo.co.

Želja nam je da taj isti pristup primijenimo i na uslugu za dostavu hrane. Zahvaljujući našoj tehnologiji, efikasnom radu i stotinama tisuća vozača, planiramo izgraditi najbolju uslugu za dostavu hrane za milijune ljudi u Europi i Africi koji već koriste naše usluge prijevoza na dnevnoj bazi, dodao je Villig.

Usluga dostave hrane će prvo biti pokrenuta u Estoniji, Finskoj te Južnoj Africi ovog ljeta. Ubrzo nakon toga, može se očekivati proširenje usluge i u drugim zemljama.

Kako su nam rekli u Boltu, Hrvatska je na popisu zemalja u kojima razmatraju uvođenje ove usluge, ali još uvijek ne mogu potvrditi kad će Bolt dostava hrane biti dostupna kod nas.

Tvrtka je nedavno prošla kroz proces globalnog rebrendiranja, uključujući i promjenu imena iz Taxify u Bolt, sa željom da se identitet brenda približi Boltovoj proširenoj viziji prijevoza.

Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih skutera te je u planu daljnje razvijanje usluga za korisnike.

 

Kopirati
Drag cursor here to close