Glasine ili ...?

Blass otkrio točne dimenzije zaslona mobitela iz Galaxy S10 linije

O novim mobitelima iz linije Galaxy S10 svako malo pojavi se neka nova informacija, ovog puta Evan Blass tvrdi kako zna točne dimenzije njihovih zaslona – 5,8“, 6,1“ i 6,4“.
Sci-Tech / Tehnologija | 09. 12. 2018. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadnjih tjedana u medijima se dosta spominju novi modeli Samsungovih mobitela iz linije Galaxy S10. Podsjetimo, službeno predstavljanje nove Galaxy S10 linije očekuje se početkom iduće godine, u veljači, tijekom MWC 2019 sajma.

Kako do tada ima i više nego dosta vremena za očekivati je kako će iz raznih izvora stizati nove informacije o Samsungovim budućim mobitelima. Neke od njih na kraju će se pokazati točnima dok će dio njih ostati samo zgodna glasina koja se na kraju nije obistinila.

Ovog puta Evan Blass, jedan od najpouzdanijih, leakera na svojem je Twitter profilu objavio dimenzije zaslona za sva tri mobitela iz linije Galaxy S10. Blass navodi kako će najmanji model – Galaxy S10 Lite imati Infinity-O zaslon dijagonale 5,8 inča, javlja Bug.hr.

U sredinu će se smjestiti punokrvni Galaxy S10 sa zaslonom dijagonale 6,1 inč, dok je najveći, 6,4-inčni zaslon rezerviran za Galaxy S10+ model. Iz priloga je vidljivo kako će prva dva modela imati po jednu selfie kameru, a Plus model dvije.

Jedino što se ne slaže u Blassovoj objavi je smještaj selfie kamera na Plus modelu. Naime, na Blassovim renderima kamere su postavljene jedna do druge, ali na sredini zaslona za razliku od nedavnih glasina kako će kamere biti postavljene uz desni rub zaslona (Galaxy S10+).

I dok je za sada upitan smještaj prednjih kamera na Plus modelu, čini se kako dijagonala zaslona nije. Naime, u komentarima ispod Blassove objave oglasio se i @IceUniverse, (još jedan dosta pouzdan izvor ranih informacija o uređajima koji tek trebaju biti predstavljeni javnosti) navodeći kako su dimenzije zaslona točne.

Kopirati
Drag cursor here to close