Shodno tradiciji

Apple predstavio Product Red Special Edition iPhone

Shodno tradiciji Apple je predstavio posebne modele iPhonea – iPhone 8 i iPhone 8 Plus u (PRODUCT)Red Special Edition izdanjima.
Sci-Tech / Tehnologija | 10. 04. 2018. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple je shodno tradiciji u svoju (PRODUCT)RED seriju uređaja dodao i dva nova – iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Ovi modeli se hardverski ne razlikuju od običnih iPhonea, već isključivo po crvenoj boji kućišta.

Kao što je vidljivo iz priloženih fotografija, Apple je stražnju stranu kućišta te aluminijski okvir obojao u crvenu boju dok je prednja strana uređaja ostala crna. Da se radi o posebnim modelima vidljivo je i po logou sa stražnje strane. Naime, ispod naziva iPhone ispisan je još i naziv – (PRODUCT)RED.

Na žalost ljubitelja iPhonea X, Apple nije načinio posebnu crvenu inačicu. No, jeste posebno kućište od crvene kože – (PRODUCT)RED iPhone X Leather Folio. Prednarudžba crvenih iPhonea moguća je od 10. travnja, dok isporuke na europsko tržište kreću od 13. travnja. Kupci zainteresirani za crveno zaštitno kućište za iPhone X isto mogu naručiti i dobiti već 10. travnja, javlja Bug.hr.

Apple dio zarade od prodaje uređaja iz (PRODUCT)RED serije donira humanitarnoj organizaciji Global Funds za potrebe borbe protiv HIV-a i AIDS-a. U zadnjih 11 godina Apple je na ovaj način donirao više od 160 milijuna američkih dolara.

Crvene iPhone moći će se nabaviti u konfiguracijama sa 64 GB i 256 GB podatkovnog prostora po početnoj cijeni od 699 USD. Zaštitno kućište za iPhone X stoji 99 USD.

Kopirati
Drag cursor here to close