U samo mjesec dana

Apple izbacio i drugu nadogradnju iOS - 11.0.2

Nakon izlaska iOS-a 11 korisnici su počeli Appleu prijavljivati probleme sa svojim mobilnim uređajima – shodno tomu, unutar tjedan dana stigla je prva, a koji dan kasnije i druga nadogradnja – 11.0.2
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 10. 2017. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedugo nakon što je Apple 19. rujna pustio u opticaj novu inačicu iOS-a – iOS 11, a korisnici koji su požurili nadograditi svoje mobilne uređaje počeli su Appleu prijavljivati i prve probleme.

Kako bi ih ispravio (barem dio njih) Apple je tjedan dana nakon pustio u opticaj i prvu nadogradnju – iOS 11.0.1.

Dotična je ispravila par problema, ali čini se ne i sve, jer par dana nakon prve, Apple izbacuje i drugu manju nadogradnju čime je iOS podignut na inačicu 11.0.2. Kako stoji u samom opisu i ova ispravlja par iritantnih problema, piše Bug.hr.

Iako je preuzimanje nadogradnje preporučljivo svim korisnicima s podržanim uređajima, istu bi najprije trebali preuzeti vlasnici novih iPhonea 8 i 8 Plus jer ispravlja bug koji je uzrokovao pucketanje u zvučniku tijekom telefonskih poziva.

Apple je ispravio i bug uslijed kojega su pojedine fotografije bile skrivene i time nedostupne unutar galerije. Treći izdvojeni podatak o riješenim bugovima odnosi se na privitke koji se u pojedinim slučajevima kriptiranih (S/MIME) mailova nisu mogli otvoriti.

Nova nadogradnja je dostupna za sve podržane modele iPhonea i iPada OTA putem.

Kopirati
Drag cursor here to close