Novosti

Apple će predstaviti dva iPhone SE 2 smartphonea

Apple bi tijekom ove godine trebao predstaviti dva različita modela iPhone SE 2 smartphonea koji koriste LCD zaslone i još tri modela s OLED zaslonima.
Sci-Tech / Tehnologija | 03. 01. 2020. u 21:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portal Digitimes u novom izvješću pozivajući se na izvore iz same industrije navodi kako tvrtka iz Cupertina namjerava predstaviti čak dva iPhone SE 2 (ili iPhone 9) modela s LCD zaslonima.

U prvoj polovici ove godine trebao bi se pojaviti osnovni iPhone SE 2 model s 4,7-inčnim zaslonom, kućištem od iPhone 8 modela, Apple A13 čipom i 3 GB RAM-a.

Nakon toga krajem ove ili početkom 2021. godine na tržištu bi se trebao pojaviti još jedan iPhone SE 2 (ili iPhone 9) model s 5,5 odnosno 6,1-inčnim zaslonom, javlja Zimo.

Osim ovih modela Apple planira i tri iPhonea s OLED zaslonima. Planirani su redom 5,4-inčni, 6,1-inčni i 6,7-inčni model, a sva tri modela na tržištu se očekuju u drugoj polovici ove godine.

Ova tri modela već je spominjao poznati analitičar Ming-Chi Kuo, koji je predvidio i možebitni iPhone SE 2 Plus model koji ne valja očekivati prije 2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close