ACS TORNADO

Mostar: Nobel Vas poziva da se pridružite na restauraciji Parka Nobelovaca

Svi koji dođu će imati jedinstvenu priliku da isprobaju ACS TORNADO, a Mario Kordić može imati čast da bude prvi gradonačelnik u ovom dijelu Europe koji će pokazati da se u Mostaru koristi inovativna tehnologija
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 08. 2021. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska tvrtka Nobel obilježava 22. rođendan.

"Projekt "Nobel za Nobelovce" je poklon našem gradu. Odlučili su restaurirati mostarski spomenik BiH Nobelovcima skupa sa građanima Mostara , dajući tako doprinos pozitivnim promjenama koje su vidljive u gradu posljednjih mjeseci. Cilj im je da vlastitim primjerom potaknemo druge da učine nešto slično za naš grad.

ACS TORNADO je patentirana njemačka tehnologija i po prvi puta se javno predstavlja u regiji. U parku Nobelovaca ćemo primijeniti revolucionarnu metodu čišćenja bez vode, kemijskih sredstava, suhog leda i visokog tlaka koji mogu oštetiti strukturu kamena. ACS TORNADO ima 100% ekološki učinak. Prilikom rada nije potrebna zaštitna oprema kao ni zaštita objekta i slučajnih prolaznika.

Nobel poziva prvenstveno sve građane Mostara, a zatim predstavnike Gradske uprave, Matice Hrvatske i konzulata Republike Hrvatske, koji su se ranije potrudili da naš grad dobije ovaj jedinstveni park, partnere Biciklistički klub Mostar i školu trčanja Sanus Motus , građansko vijeće, počasne konzule Španjolske, Italije i Mađarske, mostarske sportske klubove, istaknute sportaše, poduzetnike i javne osobe da se kao volonteri priključe ovom događaju. Svi koji dođu će imati jedinstvenu priliku da isprobaju ACS TORNADO, a Mario Kordić može imati čast da bude prvi gradonačelnik u ovom dijelu Europe koji će pokazati da se u Mostaru koristi inovativna tehnologija s kojom se može rukovati u odijelu i kravati. Ekologija na velika vrata dolazi u Mostar! Zar to ne zaslužuje Vaših par minuta, u kojima možete isprobati ACS TORNADO i volontirati za svoj grad?

Za vrijeme restauracije bit će postavljena kutija za dobrovoljne priloge za dječaka Andija Milasa, čija je teška zdravstvena i životna situacija poznata mnogim našim građanima. Ovaj projekt je prijavljen i na Eko izazov "Učinimo svoju zemlju ljepšom", koji je financiran od strane vlade SAD-a. U slučaju da osvojimo bilo kakvu nagradu istu ćemo u potpunosti donirati za Andija M.

Vidimo se 1 i 2.9. u parku Nobelovaca, od 8 do 18 sati, na raskrsnici ulica K. Zvonimira i K. Tvrtka, preko puta bivšeg Irish puba", kazali su za naš portal iz Nobela.

Kopirati
Drag cursor here to close