Moždani udar

Motus Health: Objavljena druga crowdfunding kampanja u okviru projekta CROWN

Emina Kapetanović i Kenan Nazdrajić članovi su tima mladih poduzetnika iz BiH koji kontinuirano radi sa stručnjacima na razvoju aplikacije koja pomaže pacijentima i njihovim obiteljima u procesu rehabilitacije i socijalizacije nakon moždanog udara.
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 07. 2022. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inovativne ideje nerijetko se rode iz vlastite potrebe, izazova s kojima se pojedinac suočava ili općenitog nedostatka na tržištu. Upravo u ovim razlozima leži i razlog iz kojeg je proizašla mobilna aplikacija Motus Health, osmišljena da olakša oporavak pacijentima koji su preživjeli moždani udar.

Emina Kapetanović i Kenan Nazdrajić članovi su tima mladih poduzetnika iz Bosne i Hercegovine koji posljednjih godina kontinuirano radi sa stručnjacima iz cijele Europe na razvoju aplikacije koja pomaže pacijentima i njihovim obiteljima u procesu rehabilitacije i socijalizacije nakon moždanog udara.

Oni su proteklih nekoliko mjeseci radili i na pripremi crowdfunding kampanje koja je nedavno objavljena na platformi GoFundMe, a o kojoj sve detalje možete pronaći ovdje. Oni traže sredstva koja će uložiti u daljnji razvoj aplikacije kako bi unaprijedili funkcionalnosti, a vi im već danas možete pomoći u tome!

Ova kampanja je realizirana u okviru projekta CROWN koji implementira INTERA Tehnološki Park. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Kopirati
Drag cursor here to close