Nosivi gadgeti

Više od 80% prednarudžbi odnosi se na LTE inačicu Apple Watcha

Sci-Tech / Svemir | 19. 09. 2017. u 13:04 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Analitičat tvrtke KGI Securities, Ming-Chi Kuo u nedavnoj je prognozi oko Apple Watch Series 3 sata naveo kako ne očekuje preveliku zainteresiranost kupaca za LTE model. Kuo je izjavio kako će dotični model biti zanimljiv tek 30 – 40% kupaca.

No, koji dan kasnije nova analiza pokazala je kako se Kuo ovog puta prevario – novi Watch Series 3 LTE u dosadašnjim prednarudžbama ima udio veći od 80%. Podsjetimo, Apple je narudžbe počeo primati 15. rujna, a prvi primjerci će do svojih kupaca krenuti 22. rujna, javlja Bug.hr.

U međuvremenu (od trenutka predstavljanja) na Appleovim internetskim stranicama pojavila se informacija koja se neće svidjeti kupcima koji su za Apple Watch Series 3 LTE odlučili izdvojiti iznos od 399 USD. Naime, dotični će moći koristiti LTE mreže samo u zemlji u kojoj je kupljen.

Korisnici koji često putuju izvan matičnih zemalja neće moći koristiti svoj novi sat za telefoniranje iz razloga što isti ne podržava roaming preko drugih mobilnih operatera. U tom slučaju vaš novi LTE Watch za spajanje na mrežu morat će kao i njegovi prethodnici koristiti iPhone.

Kopirati
Drag cursor here to close