Idemo dalje

Pazite sad novu teoriju: Koronu je donio meteor

Grupa znanstvenika, koja zagovara teoriju o kosmičkom porijeklu Covida 19, već je objavila 10 radova o virusu korona.
Sci-Tech / Svemir | 11. 09. 2020. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupe znanstvenika, predvođenih Ed Edwardom J. Steeleom i N. Chandraom Wickramasingheom, vjeruju da je virus korona donio meteor koji je eksplodirao iznad kineskog grada Songyuan 11. listopada prošle godine.

Bright Fireball Streaks Across Northeast China Skies

On Oct. 11, 2019, a fireball lit up the skies above Songyuan City, Jilin Province in northeast China. A car's dash cam captured video of it. Several street cameras also recorded the "suspected meteorite lightening up sky," according to China Central Television.

Portal Sidcover Magazine prenosi dijelove znanstvenih istraživanja i teoriju prema kojoj je meteor, koji je primijećen na 2.000 kilometara od Wuhana, gdje je zabilježen prvi slučaj virusa korona, oslobodio "virusne čestice".

Profesor Wickramasingh je poznat po svom radu na teoriji panspermije, prema kojoj život u obliku mikroba ima kozmičko porijeklo.

Grupa znanstvenika, koja zagovara teoriju o kosmičkom porijeklu Covida 19, već je objavila 10 radova o virusu korona.

Wickramasingh je doktor matematike porijeklom iz Šri Lanke i umirovljeni profesor više sveučilišta, među kojima su Cambridge i Cardiff, gdje se bavio astronomijom, matematikom i matematičkom fizikom.

The Strange Theory of Coronavirus from Space

There are plenty of unusual theories over the origin of SARS-CoV-2, the virus responsible for COVID-19. From claims that the virus is a bioweapon, to the idea that 5G transmissions are behind the pandemic, there's been no shortage of hard-to-believe ideas.


"Mislim da je virus došao u oblaku kometne prašine koja se taložila u stratosferi iznad Wuhana, u kojem su se dogodili prvi slučajevi zaraze. Zatim se kroz stratosferske vjetrove raspršio u Iran, Italiju i drugdje u pojasu sjeverne geografske širine. Nakon što se virus spusti na Zemlju, dalje se širi ljudskim kontaktom. Sadašnja ograničenja smanjuju širenje. Ali, padaline nikako ne mogu biti spriječene takvim mjerama", upozorava Wickramasingh, prenijela su agencije.

Kopirati
Drag cursor here to close