Nema odustajanja

Započelo online izvođenje tečajeva Studentskog zbora

Studenti na daljinu pohađaju tečaj engleskog jezika, njemačkog jezika, talijanskog jezika, francuskog jezika, ruskog jezika, španjolskog jezika te tečaj grafičkog dizajna, statistike, informatike i gitare.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 03. 2020. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru započeo je s online održavanjem besplatnih studentskih tečajeva. Održava se deset tečajeva, a tečajevi se izvode putem sustava za e-učenje SUMARUM te G Suite alata.

''Ovo je bio jedan izazov kako za nas tako i za naše predavače i polaznike, ali uz pomoć SUMIT-a i međusobnu suradnju, uspješno smo implementirali tečajeve na daljinu'', poručuju iz Studentskog zbora.

Foto: PR / Započelo online izvođenje tečajeva Studentskog zbora 

Studenti na daljinu pohađaju tečaj engleskog jezika, njemačkog jezika, talijanskog jezika, francuskog jezika, ruskog jezika, španjolskog jezika te tečaj grafičkog dizajna, statistike, informatike i gitare. Većina tečajeva započela je proteklih dana, a ostatak kreće početkom sljedećeg tjedna.

Tečajevi Studentskog zbora započeli su 9. ožujka te je prijavljeno preko tisuću studenata sa SUM-a i 115 srednjoškolaca iz Mostara. Zbog pandemije COVID-19 tečajevi su prestali s klasičnim održavanjem te su rad i učenje nastavili online.

Foto: PR / Započelo online izvođenje tečajeva Studentskog zbora 
Kopirati
Drag cursor here to close