Srednja ekonomska škola Joze Martinovića

Prijavite se: Osposobljavanje žena za tržište rada

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića u Mostaru organizira stručnu edukaciju koja će biti održana u prostorijama škole u razdoblju od 15. do 29. studenoga 2021. godine.
Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 11. 2021. u 18:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta ''Virtualno poduzeće'' kojemu je cilj stručno osposobljavanje žena i njihovo lakše integriranje na tržište rada Srednja ekonomska škola Joze Martinovića u Mostaru organizira stručnu edukaciju koja će biti održana u prostorijama škole u razdoblju od 15. do 29. studenoga 2021. godine. 

Edukacija je namijenjena ženama različite dobne skupine i različitog stupnja obrazovanja, a nudi im mogućnost stjecanja osnovnih znanja i vještina u planiranju, organiziranju i izvođenju prezentacija potrebnih u suvremenoj poslovnoj situaciji i u različitim radnim sredinama.

Obukom i simulacijom kroz virtualno poduzeće polaznice će lakše razumjeti sustav tržišnoga rada, razviti osobnu kreativnost za poticanje poduzetničkoga duha i interes za samostalno vođenje i obavljanje posla u stvarnome poslovnom okruženju. 

Predviđeno vrijeme održavanja edukacije je deset radnih dana u večernjim terminima s početkom u 19.30 dva školska sata. 

Edukaciju će izvoditi profesori ekonomske i pravne skupine predmeta prema planu i programu prilagođenom temi i ishodima edukacije ove vrste.

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića poziva sve zainteresirane osobe da se prijave na adresu elektroničke pošte [email protected] ili telefonom na broj: 036 310 846.

Prijave su otvorene do 12. studenoga. 

Kopirati
Drag cursor here to close