Pogledajte

VIDEO | Duvanjski osnovci poručili: Iako daleko, ostajemo povezani!

Stoga su učenici škole, uz podršku nastavnika, odlučili kroz video uradak iskazati zahvalnost i poštovanje cijeloj zajednici
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 05. 2020. u 16:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici Osnovne škola Ivana Mažuranića Tomislavgrad snimili su videozapis s porukom da iako daleko, ostaju povezani.

Često u zadnje vrijeme čujemo riječi 'Jedva čekam da ova korona završi!' ili 'Jedva čekam da se vratimo normalnom životu!'. No, u moru vlastitih potreba i želja ne smijemo zaboraviti da smo svi članovi jedne šire zajednice koja je u ovome vremenu dala veliki doprinos, a možemo reći i podnijela veliku žrtvu kako bismo svi što manje osjetili negativne posljedice pandemije.

Video: IAKO DALEKO, OSTAJEMO POVEZANI!

Stoga su učenici škole, uz podršku nastavnika, odlučili kroz video uradak iskazati zahvalnost i poštovanje cijeloj zajednici koja je još jednom pokazala istinski građanski duh i spremnost da se nosi s izazovima.

Iako se u videu, kao primjer, navode samo pojedini članovi zajednice, tvrde da ne trebaju biti skromni.

''Pokazali smo da su istinske ljudske vrijednosti, kao što su: poštovanje, odgovornost, empatija, tolerancija, fleksibilnost i prilagodljivost, kao i otvorenost za suradnju, i dalje na cijeni. Stoga, možemo biti ponosni jer smo bez obzira na fizičku udaljenost ostali duhom povezani'', priopćeno je iz Osnovne škola Ivana Mažuranića.

Kopirati
Drag cursor here to close