Mercator nagradio roditelje prvašića

U prve školske klupe u pratnji roditelja i s prigodnim poklonom

Mercator je za sve zaposlenike kojima mališani kreću u prvi razred osnovne škole osigurao slobodan dan, a za nove školarce, ruksak sa školskim priborom.
Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 09. 2020. u 10:49 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Mercator nagradio roditelje prvašića

Sa željom da prve školske dane našim prvašićima i njihovim roditeljima učini nezaboravnim, Mercator je za sve zaposlenike kojima mališani kreću u prvi razred osnovne škole osigurao slobodan dan, a za nove školarce, ruksak sa školskim priborom.

Ovih dana će djeca naših zaposlenika zakoračiti u jedno od najznačajnijih razdoblja njihovih života. Vjerojatno ne na isti način kao stotine prošlih generacija prvašića, ali će biti puno istraživanja čudesnog svijeta znanja, prilika za razvoj djeteta, učenja novih i zanimljivih stvari i sticanje nezaboravnih prijateljstava.

Mercator je još jednom pokazao da smo jedna velika obitelj, koja želi sudjelovati u velikom danu naših zaposlenika i zato smo i ove godine pripremili prigodne poklone za sretne roditelje i mališane koji kreću u životnu avanturu zvanu školovanje. – rekla je Elma Sulejmanović, voditelj projekta iz odjela Marketing i PR Mercator BH.

Svim našim zaposlenicima čiji prvašići kreću u školu u periodu od 31.08.-03.09.2020.g., Mercator je poklonio jedan plaćeni slobodan dan, a za buduće školarce ruksak pun neophodnog školskog pribora.

Čestitamo roditeljima, a svim prvašićima želimo uspješan i sretan početak prve školske godine.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close