Prvi put

U Neumu edukativni seminar za zaposlenike predškolskih ustanova

U hotelu "Sunce" u Neumu seminaru prisustvuje 212 sudionika iz predškolskih ustanova F BiH i regije.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 05. 2018. u 22:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Društvo zaposlenika predškolskih ustanova u FBiH" u Neumu organizira edukativni seminar, od 4. do 6. svibnja 2018. godine, na kojem sudjeluju predstavnici institucija i predškolskih ustanova FBiH, te gosti iz Hrvatske i Crne Gore.

Nakon uvodnih obraćanja organizatora, predstavnika institucija i udruženja predškolskih radnika FBiH seminar je otvoren.

Na otvaranju seminara izveden je izuzetno bogat program, nastupile su mažoretkinje iz Neuma, a posebne simpatije i oduševljenje prisutnih izazvao je nastup dječice Dječjeg vrtića "Neum".

 Otvorenje seminara

Seminar se održava pod radnim nazivom "Reciklaža nije gnjavaža", a koncipiran je u vidu radionica, prezentacija projekata i razmjene dobre prakse.

U hotelu "Sunce" u Neumu seminaru prisustvuje 212 sudionika iz predškolskih ustanova F BiH i regije. Inače, ovo je prvi put da je Neum domaćin ovako značajnog stručnog seminara predškolskih radnika FBiH.

"Dječji vrtić "Neum" je mali vrtić počeo s radom 1983. godine kada je vrtić pohađalo svega 10 polaznika. Izgradnjom Neuma i broj djece se povećavao tako da danas imamo 3 skupine i ovu školsku godinu brojimo 75 djece. Najbitnije od svega je da je naš vrtić mjesto gdje se djeca osjećaju dobro i sigurno i uvijek se radilo na zadovoljavanju osnovnih potreba svakom djetetu, te osiguravanju za sretno i bezbrižno djetinjstvo", izjavila je ravnateljica vrtića u Neumu Marijana Matić.

Kopirati
Drag cursor here to close