Za mlade od 16 do 23

U Mostaru počinje projekt ''Misli, uči, odluči i poruči''

Projekt je namijenjen mladima od 16 do 23 godine sa područja Grada Mostara koji će kroz dva edukativna modula i 12 inovativnih interaktivnih radionica steći znanja i vještine za dalje proaktivno društveno korisno djelovanje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 07. 2022. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje za edukaciju i razvoj ''Dignitet'' u partnerstvu sa Vijećem mladih Grada Mostara počinje implementaciju projekta pod nazivom ''Misli, uči, odluči i poruči''.

Projekt će biti realiziran u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, koji financira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

Područje implementacije projekta je Grad Mostar.

Projekt je namijenjen mladima od 16. do 23. godine sa područja Grada Mostara koji će kroz dva edukativna modula i 12 inovativnih interaktivnih radionica steći znanja i vještine za dalje proaktivno društveno korisno djelovanje.

Mladi će prenositi stečena znanja svojim vršnjacima, omogućit će im se prilika da budu kreatori, inovatori i akteri obilježavanja Međunarodnog dana mladih.

Vrijeme trajanja projekta je deset (10) mjeseci.

Sve projektne aktivnosti imaju za cilj osnaživanje mladih osoba, kako bi zajedno ukazali na probleme sa kojima se suočavaju, kao i na važnosti učešća mladih osoba sa područja Grada Mostara u procesima donošenja odluka po principu ''O nama sa nama''.

Kopirati
Drag cursor here to close