Javna tribina

U Mostaru će se raspravljati o kvaliteti obrazovanja u BiH

Svi prisutni imat će priliku i postavljati pitanja govornicima na javnoj tribini.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 03. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće mladih Grada Mostara u utorak, 5. ožujka, s početkom u 14 sati u Konferencijskoj Sali Hotela Bristol organizuje Javnu tribinu na temu ''Kvaliteta obrazovanja u BiH''.

Cilj ove javne tribine, navode iz Vijeća, jeste potaknuti mlade, pogotovo studente i srednjoškolce, ali i cjelokupnu akademsku zajednicu na širu javnu raspravu, s obzirom da je obrazovanje temelj i stub svakog društva.

Na ovu javnu tribinu pozvani su: Ministarstvo obrazovanja i znanosti FBiH, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a, Rektorat Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru i Rektorat Sveučilišta u Mostaru, te dvije krovne studentske organizacije – Studentski zbor Sveučilišta i Uniju studenata Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru.

Govornici na javnoj tribini bit će: Elvira Dilberović, ministrica obrazovanja i znanosti FBiH, Azemina Gubeljić u ime Ministarstva prosvjete, znanoste, kulture i športa HNŽ-a, Alim Abazović u ime Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru, te predsjednici studentskih organizacija Sveučilišta i Univerziteta – Marijan Tustonja i Džani Pajić.

Svi prisutni imat će priliku i postavljati pitanja govornicima na javnoj tribini.

Vijeće mladih Grada Mostara poziva sve zainteresirane na ovu javnu tribinu, uz napomenu da je ovo samo jedan u nizu projekata i aktivnosti Vijeća mladih usmjerenih ka poboljšanju položaja mladih u našem Gradu i cjelokupnoj zajednici, priopćeno je iz mostarskog Vijeća.

Kopirati
Drag cursor here to close