Upoznavanja maturanata s fakultetima

Sveučilište u Mostaru predstavilo se srednjoškolcima u Orašju

Uime Uprave, Sveučilište je predstavila prof. dr. Vesna Kazazić koja je naglasila da se na SUM-u izvode moderni i kvalitetni nastavni programi u suradnji s referentnim fakultetima iz Europske unije.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 04. 2019. u 13:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Smotra Sveučilište u Mostaru održana je u Orašju s ciljem upoznavanja maturanata s fakultetima i studijskim programima mostarskog sveučilišta. 

Maturanti su pokazali veliko zanimanje te je i ova smotra ocijenjena kao iznimno uspješna. Uime Uprave, Sveučilište je predstavila prof. dr. Vesna Kazazić koja je naglasila da se na SUM-u izvode moderni i kvalitetni nastavni programi u suradnji s referentnim fakultetima iz Europske unije. 

"Studenti imaju brojne mogućnosti i za izvannastavne aktivnosti, stručna usavršavanja i učenje stranih jezika. Studirati na Sveučilištu u Mostaru predstavlja mudar izbor za sve buduće studente jer je Sveučilište priznato kao kvalitetna visokoškolska institucija", poručila je Kazazić. 

Sveučilište u Mostaru već dugi niz godina uspješno organizira studijske programe i izvodi nastavu na svojim dislociranim odjelima u Orašju i Brčkom gdje studenti mogu redovito studirati i uspješno završiti odabrane studije. 

Prorektorica prof. dr. Sanja Bijakšić ističe kako su županijske smotre Sveučilišta u Mostaru jedan od načina upoznavanja maturanata sa Sveučilištem. 

"Kontinuirano radimo na izgradnji 'sveučilišta budućnosti' kroz studijske programe koji su usklađeni s tržištem rada, a nadamo se da će i naši budući studenti to prepoznati i odabrati znanje na Sveučilištu u Mostaru", kazala je Bijakšić, priopćeno je Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close