Ekonomija

Studentica iz BiH primljena na Cambridge sa punom stipendijom

Tema njenog diplomskog rada bila je ''The Validity of the Okun’s Law in Bosnia and Herzegovina''.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 08. 2019. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: SSST / Lejla Korman

Lejla Korman, studentica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta Sarajevske škole za znanost i tehnologiju (SSST), sa dodatnim usmjerenjem iz Internacionalnog biznisa, primljena je na prestižno sveučilište Cambridge sa punom stipendijom.

Tema njenog diplomskog rada bila je ''The Validity of the Okun’s Law in Bosnia and Herzegovina'' a prosjek ocjena tijekom četiri godine studija na SSST bio je 10.

"Ponosni smo na Lejlu i sve naše studente koji svojim rezultatima pokazuju zbog čega je Sveučilište Sarajevska škola za znanost i tehnologiju u top 600 najboljih svjetskih sveučilišta za 2019. godinu. Studenti na SSST studiraju po inovativnim programima i svjetskim stanadardima na engleskom jeziku. Fakulteti Političkih znanosti i međunarodnih odnosa, Ekonomije i biznisa te Kompjuterskih znanosti i informacijskih sustava nude i dodatne specijalnosti: dvije diplome Univerziteta SSST i Sveučilišta Buckingham (Velika Britanija), uz mogućnost učenja njemačkog jezika", priopćili su sa SSST-a, prenose Nezavisne. 

Kopirati
Drag cursor here to close