'Best of South-East'

Sparkasse Bank: Produžen rok za stipendije

Prijave za program stipendiranja „Best of South East“, koji sprovodi Sparkasse banka u suradnji s austrijskom matičnom kućom Steiermärkische Sparkasse i Univerzitetom Graz, produžen je za studente iz BiH.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 12. 2022. u 16:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobre vijesti za sve studente koji nisu stigli da apliciraju za stipendiju putem programa kojeg provodi Sparkasse banka u partnerstvu sa svojom matičnom kućom Steiermärkische Sparkasse u suradnji sa univerzitetima u Grazu.

Rok za prijave je produžen pa studenti i diplomanti ekonomskih, pravnih, tehničkih i fakulteta scenske umjetnosti i muzike iz Bosne i Hercegovine mogu poslati svoje prijave u novim rokovima u 2023. godini.

Program stipendiranja 'Best od South-East' omogućuje pravo na stipendiju do maksimalno 9.000 eura a namijenjen je maturantima i studentima do 27 godina s vrlo dobrim ocjenama i jakim kvalitetama kao što su posvećenost, razvijene komunikacijske vještine i analitičko te praktično ekonomsko razmišljanje.

Novi rokovi za prijave su:
Universität Graz - 26. 1. 2023.
Technische Universität Graz - 31. 1. 2023.
Montanuniversität Leoben - 30. 1. 2023.

Zahvaljujući „Best of South-East“ programu stipendiranja do sada je 42 mladih ljudi iz naše zemlje dobilo stipendiju. Ovo je najveći broj stipendista od svih zemalja sudionica ovog programa.

Detaljnije informacije o potrebnim uvjetima prijave, proceduri i dokumentaciji mogu se pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close