Pomozimo mu

Dušan organizira 50. godišnjicu mature u Mostaru: Znate li osobe s popisa?

''Sad, poslije 50 godina i burnih događaja, želio bi da se ponovno sretnemo. Koliko nas je još živih, bez predrasuda i nesporazuma – jer glazba ne poznaje granice i politike'', navodi Dušan.
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 10. 2021. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije dvadesetak godina organizirao je obljetnicu mature za generaciju koja je od 1968. do1973. godine pohađala Srednju muzičku školu u Mostaru, i sada je, uz potporu svojih kolegica, došao na ideju da obilježe i 50. godišnjicu.

Dušan Kafol umirovljenik je koji danas živi u Sloveniji, u kojoj je i rođen 1952. godine. U Mostaru je s roditeljima živio u razdoblju od 1957. do 1973. godine, gdje je završio osnovnu i srednju muzičku školu.

''Prije dvadesetak godina sam organizirao obljetnicu mature u Mostaru. Na toj obljetnici nas je bila nekolicina. Sad, poslije 50 godina i burnih događaja, želio bi da se ponovno sretnemo. Koliko nas je još živih, bez predrasuda i nesporazuma – jer glazba ne poznaje granice i politike'', navodi Dušan u svom apelu.

Navodi kako planira proslavu organizirati sredinom 2023. godine u dogovoru sa svima onima koji bi se odazvali njegovom pozivu.

U nastavku objavljujemo popis imena koje su u tom razdoblju pohađale srednju muzičku školu:

Aida (Muftić) Mehmedović
Alma (Fazil) Obad
Amela (Tvrtković) Bakšić
Jadranka (Džeba)
Dinka (Čenanović)
Branka Bubalo Paliska
Dubravka (Tatarević)
Ljiljana (Žulj)
Marija (Kukić)
Vesna (Novo)
Cica (Marić)
Slavica (Radivojević)
DUŠAN KAFOL
Smiljana Mihić
Katarina Čutura
Berislav Vidovič
Srečko Leko.

*Svi koji mogu pomoći Dušanu, neka se jave na [email protected].

 

Kopirati
Drag cursor here to close