Tehnologija u škole

Škole u ŽZH uskoro dobivaju e-ploče i e-dnevnike?

Ćosić nije zadovoljan opremljenošću škola i kabineta u ovoj županiji te je kazao da su ministarstvu dali nalog da izradi predračun kako bi imali jasan uvid čime bi najprije trebalo ospkrbiti škole.
Sci-Tech / Obrazovanje | 06. 09. 2018. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

E-ploče, e-dnevnici i ostala tehnološka pomagala uskoro bi mogla biti dio aktivne nastave u školama na području Županije Zapadnohercegovačke, potvrdio je predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić u političkom magazinu ''Argumenti'' Naše TV.

Ćosić nije zadovoljan opremljenošću škola i kabineta u ovoj županiji te je kazao da su ministarstvu dali nalog da izradi predračun kako bi imali jasan uvid čime bi najprije trebalo ospkrbiti škole.

''Uvijek čujemo tu vrstu prigovora da se treba nešto napraviti u smislu iskoraka u korištenju modernih tehnologija. Mi smo već dali nalog ministarstvu da izradi jedan predračun kako bi imali jasan uvid što je to čime bi najprije trebali opskrbiti naše škole. To su prije svega e-ploče, e-dnevnici i tomu slično. U financijskom smislu to ne bi trebao biti neki veliki teret, više je u pitanju organizacijski posao pa se nadam da ćemo to uskoro i napraviti'', istaknuo je predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić gostujući na Našoj TV.

Video: Snimka političkog magazina 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close