Široki Brijeg: U tijeku upisi u Dječji vrtić ''Trnoružica''

Široki Brijeg: U tijeku upisi u Dječji vrtić ''Trnoružica''

Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 01. 2020. u 13:10 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji vrtić ''Trnoružica'' raspisao je javni oglas za upis 20 djece radi osnivanja nove skupine u predškolskoj 2019./2020. godini u poslovnoj jedinici ''Trnoružica I'' koji se nalazi u Ulici bana Jelačica u širokobriješkom naselju Zorićevima. 

''Na temelju članka 13. Pravilnika o prijemu djece u Dječji vrtić ''Trnoružica'' Široki Brijeg, Upravno vijeće na 18. sjednici održanoj 18. prosinca 2019. godine donijelo je Odluku za osnivanje nove skupine u vrtiću ''Trnoružica I'', stojji na početku javnog oglasa.

Dječji vrtić prima dvadesetero djece na devetosatni boravak.

Djeca se upisuju po redoslijedu kako se prijavljuju, uzimajući u obzor propisane prioritete, do popune slobodnih mjesta. 

Pravo na upis imaju djeca od navršene prve godine života do polaska u osnovnu školu. Prijava za prijem djece (upisni list) podnosi se na propisanom obrascu koji se preuzima u Dječjem vrtiću. 

Za djecu koja budu primljena, roditelj – skrbnik je dužan dostaviti: liječničko uvjerenje o zdravstvenom stanju djeteta izdano od strane nadležne medicinske ustanove,  potvrdu da je dijete cijepljeno sukladno važećim propisima o vakcinaciji djece pojedinih uzrasta te izvod iz matične knjige rođenih.

Javni oglas ostaje otvoren 15 dana računajući od dana objave na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića ''Trnoružica''. Odluka o rezultatima upisa bit će objavljena na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića.

Kopirati
Drag cursor here to close