Studentski zbor

Raspisan natječaj za studentske projekte, proračun najveći do sada!

Sami projekti, pojašnjavaju iz Zbora, moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište
Sci-Tech / Obrazovanje | 03. 03. 2020. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadeseti Saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na svojoj je četvrtoj radnoj sjednici donijelo odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata sukladno Pravilniku o financiranju studentskih projekata.

"Reorganizacijom proračuna, smanjenjem naknada i drugih troškova, Studentski zbor je ove godine izdvojio najveća sredstva za financiranje studentskih projekata", kazao je za Bljesak.info predsjednik Zbora, Željko Perković.

Sredstva Zbora, kazao je Perković, povećana su za sedam tisuća maraka. Projekt za koji se traži financijska potpora mora imati značaj za studente Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor, ali i za Sveučilište.

Sami projekti, pojašnjavaju iz Zbora, moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište. Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koje djeluju na Sveučilištu.

Aplikacije je potrebno dostaviti u Ured Studentskog zbora te poslati kopiju u elektroničkom obliku na e-mail adresu [email protected].

Natječaj je otvoren od 3. ožujka do 13. ožujka 2020. godine do 14 sati. 

Pri aplikaciji je obvezno priložiti: obrazac A1 za pojedince ili obrazac A2 za udruge, obrazac B i obrazac C, koji se mogu preuzeti na poveznici, presliku prve stranice indeksa koordinatora projekta/predsjednika Udruge, dok studenti-pojedinci dostavljaju kratki životopis, a udruge program djelovanja. Uz obvezne dokumente, dozvoljeno je priložiti sve što može ići u korist prepoznavanja projekta.

Privremeni i konačni rezultati bit će objavljeni na službenoj internetskoj stranici Studentskog zbora te na službenoj Facebook stranici. Koordinator projekta može uložiti žalbu putem e-maila na privremene rezultate natječaja u roku od sedam dana od objave.

Iz Zbora posebno napominju kako neće financirati projekte koji nisu izvršili evaluaciju sredstava iz 2019. godine, kao ni nabavu nastavne opreme i pomagala, odlazak na stručne i športske događaje u okviru nastave, projekte pristigle izvan roka propisanog u ovom natječaju, projekte s nepotpunom ili krivom dokumentacijom te projekte podnesene od strane pojedinaca ili udruga izvan Sveučilišta.

Kopirati
Drag cursor here to close