Super pogodnosti za mlade

Službeno aktivirana Europska Omladinska kartica u BiH

Europska Omladinska Kartica osigurava preko 70 000 popusta na putovanja, kulturu, smještaj, obrazovanje, usluge i proizvode u 37 zemalja širom Europe
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 08. 2020. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom Međunarodnog dana mladih, PRONI Centar za omladinski razvoj, kao jedina ovlaštena organizacija za distribuciju “Europske Omladinske Kartice” u BiH, službeno je aktivirala Europsku Omladinsku Karticu za sve mlade u Bosni i Hercegovini.

Službena promocija Europske Omladinske Kartice je se istovremeno održala u srijedu 12.08. u Banja Luci, Brčkom, Mostaru i Sarajevu. Do kraja promocije preko 600 mladih iz BiH je preuzelo karticu u digitalnom obliku.

Cilj promocije je bio upoznati sve prisutne s programom Europske Omladinske Kartice, benefitima za korisnike kartice, načinom na koji mogu postati korisnici kartice, te paketima na osnovu kojih se može uspostaviti suradnja. Pored toga, budući korisnici će saznati tko su trenutni partneri programa, te na kojim mjestima širom Bosne i Hercegovine i drugih država mogu iskoristiti popuste.

Implementaciju ovog društveno-odgovornog projekta realizira PRONI u suradnji s EYCA i ovaj program u BiH doprinosi jačanju mobilnosti mladih, njihovoj neformalnoj edukaciji, umrežavanju s vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i europskom nivou, kao i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.

Europska Omladinska Kartica osigurava preko 70 000 popusta na putovanja, kulturu, smještaj, obrazovanje, usluge i proizvode u 37 zemalja širom Europe za 7+ mil. korisnika. Osim toga, u svakoj zemlji postoji na stotine programa i prilika za volontiranje, učenje, zapošljavanje, poduzetništvo i mnoge druge stvari koje pomažu mladima.

Kartica će u 2020. biti besplatna do kraja godine za mlade iz BiH od 15-30 godina i mobilne aplikacije, a može se rezervirati na www.omladinskakartica.ba. Također, na ovoj stranici se nalaze popusti iz cijele Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close