Pravi put

Prijavite se na besplatnu edukaciju i ovladajte tehnikama izvrsne komunikacije

Predavač je Adisa Tufo – dipl.ekonomistica, certificirani menadžer, certificirani NLP practitioner, certificirani life coach, poduzetnica, kolumnistica, blogerka, pčelarka
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 06. 2019. u 14:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga PRAVI Put Ledinac Grude organizira jednodnevnu besplatnu radionicu NLP Practitioner. Edukacija je  namijenjena pojedincima i timovima koji žele da ovladaju tehnikama izvrsne komunikacije i nauče kako uspješno da rukovode sobom i drugima.

Osnove uspješnog posla jeste dobra komunikacija. Kada umijemo jasno da postavimo ciljeve, da prenesemo zadatke, motiviramo i sebe i druge, uspjeh je neizbježan.   

Pravi je izbor za one koji žele da razvijaju profesionalni i lični život. Naš NLP praktičarski trening uključuje tehnike i znanja koja omogućavaju ostvarivanje uspjeh u poslu i privatnom životu, navode organizatori.

Neuro Lingvističko Programiranje ili Neograničeni Lični Potencijali ili Nauka Ličnog Prosperiteta, kako god da protumačimo NLP akronim, nećemo pogriješiti – jer NLP jeste sve to i još puno više.

Predavač je Adisa Tufo – dipl.ekonomistica, certificirani menadžer, certificirani NLP practitioner, certificirani life coach, poduzetnica, kolumnistica, blogerka, pčelarka … Pohađa master studiju iz Poslovne psihologije.

Posljednjih šest godina veoma uspješno rukovodi obiteljskom kompanijom ČIP SISTEMI, koja se prvenstveno bavi djelatnostima iz oblasti građevinske i elektro industrije, ali i dodatnim djelatnostima iz oblasti kreativne industrije.

Predsjednica je NVO PoduzetniceIN i glavna i odgovorna urednica portala www.poduzetnice.ba.

Autorica je knjige ''Vruć krompir''– priče o ljubavi, strasti, poduzetništvu i snovima jedne žene;  rado viđen  govornik na svim većim i značajnijim kongresima i konferencijama iz oblasti biznisa, u BiH i  svim zemljama regiona.

Iza sebe ima nekoliko objavljenih znanstvenih radova.

Edukacija NLP-a će biti na lokaciji SPARK-a u Mostaru u naselju Rudnik, 27.06.2019., s početkom od 16:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close