Objavljen popis

Preko 500 studenta dobilo je stipendije i subvencije Vlade HNŽ-a

Objavljen je popis dobitnika stipendija i subvencija od strane Vlade HNŽ-a.
Sci-Tech / Obrazovanje | 25. 01. 2018. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bljesak.info / Arhiva

Preko 500 studenta dobilo je stipendije i subvencije  smještaja u studentske domove za akademsku 2017./2018. godinu Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

Potpisivanje ugovora sa studentima će biti upriličeno 26. siječnja 2018. godine u dvorani zgrade Vlade HNŽ, Ulica Stjepana Radića 3/III, Mostar.

Studenti koji iz opravdanih razloga nisu u mogućnosti biti nazočni potpisivanju ugovora u naznačenim terminima, mogu doći u Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ, Stjepana Radića 3/III, Mostar, 29. siječnja u vremenu od 9:00 do 15:00 sati i 30. siječnja u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.

Studenti dobitnici stipendije, koji uz prijavu nisu dostavili tekući račun, obvezni su isti dostaviti na dan potpisivanja ugovora. Studenti koji koriste stipendiju drugog stipenditora ne mogu potpisati ugovor s Ministarstvom, kao ni studenti čiji je član kućanstva već korisnik neke od stipendija bilo kojeg davatelja iz sredstava Proračuna, ili izvanproračunskih fondova bilo koje razine vlasti.

Za studente koji nisu u mogućnosti osobno potpisati ugovor, isto može učiniti druga osoba samo uz predočenu punomoć, navedeno je na stranici Vlade HNŽ-a.

Popis dobitnika stipendija i subvencija pogledajte u nastavku.

Kopirati
Drag cursor here to close