Na prijemu

Posušje - Najuspješniji učenici dobili od općine laptope i tablete

Najuspješniji učenici na prijemu kod načelnika općine Posušje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 07. 2023. u 19:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u dvorani za sastanke načelnika općine upriličen prijem za učenike generacije, ovogodišnje najuspješnije učenike četiri osnovne i dvije srednje škole koje djeluju na području općine Posušje.

Uz načelnika općine Antu Begića i pomoćnicu Ivanku Arapović Galić te učenike, susretu su nazočili i ravnatelji škola. U ugodnom razgovoru načelnik Begić je uputio čestitke nazočnim gostima uz želju da u daljnjem školovanju izaberu zanimanja prema kojima imaju afinitete te da svojim rezultatima budu na ponos svojih obitelji i profesora i svoga Posušja.

Čestitke su najuspješnijim učenicima uputili i ravnatelji škola, ističući znanje, marljivost i upornost na putu izvrsnosti. Također su im uputili želje da se ti izvrsni rezultati nastave i u daljnjem školovanju.

Prije zajedničke fotografije, učenicima su uručeni praktični pokloni Općine Posušje, tableti za nazočne osnovce te laptopi za srednjoškolce. Uz to od jedne informatičke kompanije uručene su im futrole i torbe za uređaje koji će zasigurno uz zabavu biti i sastavni dio alata za usvajanje novih znanja.

 

Posuški učenici generacije

Iva Čamber , OŠ I. Mažuranića

Karla Grubišić, OŠ Vranić

Antea Pavković, OŠ A.B. Bušića Rakitno

Matea Bešlić, OŠ Franice Dall era Vir

Adama Galić, Gimnazija Fra Grgo Martić

Josip Martić i Matea Bago, Srednja strukovna škola (četverogodišnji i trogodišnji program)

Kopirati
Drag cursor here to close