Prijavite se

Otvorene su prijave na Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo

Već tradicionalno četvrtu godinu zaredom u svibnju će se održati Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo - 2022, a organizatori pozivaju sve zainteresirane studente na sudjelovanje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 02. 2022. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već tradicionalno četvrtu godinu zaredom u svibnju će se održati Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo - 2022, a organizatori pozivaju sve zainteresirane studente na sudjelovanje.

Simpozij će se održati 5. i 6. svibnja ove godine, priopćeno je s Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru te Organizacijskog i Stručnog odbora SanMo, prijaviti se možete kao pasivni ili aktivni sudionik s usmenom prezentacijom.

-  Sanitarno inženjerstvo je svuda oko nas: voda koju pijemo, zrak koji udišemo, imunizacija koju primamo i okoliš u kojem živimo, stoga je potreba za usvajanjem novih znanja stalan i nezaobilazan proces - priopćili su organizatori.

Simpozij teži unaprjeđenju i modernizaciji studija sanitarnog inženjerstva na sva tri fakulteta, Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta  u Mostaru, Fakultetu zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu te Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Kroz dva dana Simpozija održat će se predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska izlaganja i tematske radionice.

- Osnovni cilj Simpozija je pružiti priliku studentima iz područja biomedicinskih i prirodnih znanosti da predstave svoja znanstvena istraživanja kolegama i profesorima, te kroz to stvoriti suradnju, komunikaciju i razmjenu mišljenja i iskustava. Simpozij je izvanredna prilika za stjecanje novih znanja, upoznavanje i povezivanje studenata različitih godina i studijskih programa – priopćeno je.

Prijave za aktivno sudjelovanje su započele i otvorene su do nedjelje 10. travnja 2022. što je i krajnji rok za slanje sažetaka, dok je rok za prijavu pasivnog  sudjelovanja srijeda 20. travnja 2022.

Sve informacije vezane za Simpozij, kao i obrazac za prijavu mogu se naći na službenoj Facebook stranici, službenoj Instagram stranici, klikom na poveznicu (Google obrazac)

 Organizatori napominju da je broj sudionika ograničen.

Kopirati
Drag cursor here to close