Otvorene prijave

Tečaj o osnovama komuniciranja s gluhim osobama u Mostaru

Tečaj će se održavati prva dva tjedna u listopadu, studenome i prosincu u Mostaru, radnim danima po dva sata (tjedno 10 sati), najavili su iz udruge.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 09. 2023. u 10:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / 

Udruga gluhih i nagluhih osoba SLUH u Mostaru organizira Tečaj o osnovama komuniciranja s gluhim osobama za sve učenike, studente, medicinsko osoblje, logopede, djelatnike policije, djelatnike opće uprave, prosvjetne djelatnike i sve ostale zainteresirane.

Tečaj će se održavati prva dva tjedna u listopadu, studenome i prosincu u Mostaru, radnim danima po dva sata (tjedno 10 sati), najavili su iz udruge.

Kako dodaju, cilj je osposobiti polaznike da poznaju osnove komuniciranja s gluhim osobama.

Po završetku tečaja, polaznicima će se dodijeliti Zahvalnice od udruge za sudjelovanje.

Cijena tečaja za sva 3 mjeseca je 200 maraka, a rok za prijavu je 25. rujna putem e-mail adrese [email protected]. Prilikom prijave treba navesti ime i prezime, starosnu dob i zanimanje.

Rok za uplatu za sudjelovanje na tečaju je 25. rujan.

Uplata za sudjelovanje na Tečaju o osnovama komuniciranja s gluhim osobama se može izvršiti na slijedeći broj računa: 3060210000006216 za Udrugu gluhih i nagluhih osoba SLUH u HNŽ, Mostar.

Nakon izvršene prijave putem e-maila i izvršene uplate, polaznici će biti obavješteni o mjestu i terminima održavanja tečaja, navode iz udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close