Prilika koja se ne propušta

Otvorene prijave za SPARK.ME 2019 STARTUP natjecanje

Pobjednički startup će dobiti priliku da ostvari svoj san i da, od 2. do 4. listopada 2019. godine u San Francisku, predstavi svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta
Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 03. 2019. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacijski tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibanj, i koja se po prvi put organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je otvorio prijave za Spark.me 2019 startup natjecanje.

Sve što je potrebno da zainteresirani startupovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startup natjecanje jeste da popune prijavnu formu na adresi, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 15. travnja 2019.

Spisak 10 najboljih startupova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 22. travnja, na službenom sajtu konferencije.

Pobjednički startup će dobiti priliku da ostvari svoj san i da, od 2. do 4. listopada 2019. godine u San Francisku, predstavi svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta – dobit će dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smještaj za tri dana za dvije osobe, dvije karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2019 i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt ''Aleji poduzetnika''.

Konferenciju TechCrunch Disrupt posjeti više od deset tisuća sudionika i 400 medija, dok je ''Aleja poduzetnika'' izložbeni prostor koji okupi preko 1.200 startupova, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opća javnost.

Ova nagrada predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt s ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika - u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentica, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije, koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava nam približiti svijet budućnosti, i Jeremiah Owyang suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija.

U idućem razdoblju će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2019. se mogu kupiti na službenom sajtu konferencije - www.spark.me. Cijena karte je 300 eura, ali zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 150 eura do 14. ožujka.

Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50eura.

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. svibnja), startup natjecanju (25-26. svibnja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na pauzama u tijeku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. svibnja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, koja od 2013. organizira konferenciju jednom godišnje.

Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt s preko 580 sudionika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startupove i ljude željne znanja.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close