Učiti, učiti...

Otac, sin i kći magistrirali istog dana na istom sveučilištu

"Ovo je veliko dostignuće za našu obitelj. Želim nastaviti i ići naprijed, biti primjer i pokazati svojoj mlađoj braći i sestrama i ostatku moje obitelji da to možemo.''
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 05. 2022. u 09:54 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otac i njegovo dvoje djece istog su dana magistrirali na ogranku Državnog sveučilišta u Mississippiju, stekavši zvanje magistra u oblasti obrazovanja.

Commondre Cole, njegov sin Ja’Coby Cole i kćerka Iesha Gully bili su među 153 magistara sveučilišta.

Commondre Cole predaje u srednjoj školi "Northwest", Ja’Coby Cole predaje u osnovnoj školi "Oakland Heights", u okrugu Meridian. Kćerka Gully predaje u osnovnoj školi "Northeast" Elementary u okrugu Lauderdale.

"Ovo je veliko dostignuće za našu obitelj. Želim nastaviti i ići naprijed, biti primjer i pokazati svojoj mlađoj braći i sestrama i ostatku moje obitelji da to možemo. Počeli smo snažno i završili tako", rekla je Gully za WTOK-TV.

Ja’Coby Cole je rekao da nikada nije mislio da će odmah postati učitelj.

"Znao sam da ću morati imati drugi plan, pa sam razmišljao o maminim, očevim i sestrinim stopama. Svi su oni edukatori i mislio sam da bi bilo najbolje da idem njihovim koracima”, rekao je mlađi Cole.

Njihov otac Commondre Cole je rekao da njegova supruga, Jessica Gully-Cole, također predaje u školi i da ga je upravo ona potakla da se vrati na fakultet s njihovom djecom.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close