Gradonačelnik u posjetu

OŠ 'Bijelo Polje': Školska priredba povodom nove školske godine

Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 09. 2017. u 10:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, u pratnji načelnika Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Bože Ćorića i šefice Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport Grada Mostara Senade Sadović, posjetio je Osnovnu školu "Bijelo Polje" u Potocima u povodi početka nove školske godine.

Na svečanosti i školskoj priredbi, koja je priređena za 46 učenica i učenika koji ove školske godine kreću u prvi razred, prigodnim riječima dobrodošlice obratio se i gradonačelnik Bešlić.

"Današnji dan sigurno je jedan od najsretnijih dana za vas i vaše roditelje. Ovaj dan zasigurno nikada nećete zaboraviti jer pred vama su novi izazovi, prijatelji, nova iskustva i obveze, stoga neka vam je sretno", istaknuo je gradonačelnik Bešlić.

Ravnateljica Osnovne škole "Bijelo Polje" u Potocima Mediha Čolaković pridružila se čestitkama te istaknula kako će ona i nastavno osoblje učiniti sve što je u njihovoj moći da djeca imaju kvalitetnu nastavu, postignu što bolji uspjeh i da se prepoznaju i razvijaju talente koje iskažu u svom radu i učenju.

Inače, prema dosadašnjim podacima, u školskoj 2017/2018. godini u prve razrede u sve osnovne škole u Mostaru upisano je nešto više od tisuću učenica i učenika što je otprilike na razini posljednjih godina, navodi se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close