Škola i posao

Okrugli stol u Mostaru 'Kuda ide obrazovanje i tržište rada u BiH'

Okrugli stol, čiji je suorganizator Ministarstvo znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, održava se u sklopu projekta "LEDnet za bolje poslovno okruženje" kojeg provodi Nezavisni biro za razvoj (NBR) I Udruženje za poduzetništvo
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 03. 2018. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mreža organizacija za ekonomski razvoj BiH – LEDnet organizira okrugli stol na temu "Kuda ide obrazovanje i tržište rada u BiH", koji će se održati u srijedu, 28. ožujka, u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 10 sati.

Okrugli stol, čiji je suorganizator Ministarstvo znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, održava se u sklopu projekta "LEDnet za bolje poslovno okruženje" kojeg provodi Nezavisni biro za razvoj (NBR) I Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar.

Izjave za medije planirane su u 9:45 sati, a predstavnicima medija obratit će se ministar znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašid Hadžović, direktor Srednje mašinsko-saobraćajne škole Mostar Ahmet Pelko, Ivana Domljan s Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i predsjednik udruženja Link Tomislav Majić.

Kopirati
Drag cursor here to close