Virtualna komunikacija

Održana online konferencija za trudnice i dojilje

Posebna važnost projekta iskazana je zbog pandemije koronavirusa, jer je na ovaj način olakšan pristup informacijama za sve trudnice i dojilje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 22. 04. 2020. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga online konferencija za trudnice i dojilje održana je u utorak, a sudionice su imale priliku da slušaju predavanja eminentnih govornika, te da aktivno sudjeluju u komunikaciji.

Trudnice su iskazale veliko oduševljenje ovim projektom, jer im je kako kažu omogućeno da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije i edukaciju kako bi se lakše nosile sa stresnim situacijama, periodom trudnoće, te pripremile za porod i brigu o novorođenčetu.

Posebna važnost projekta iskazana je zbog pandemije koronavirusa, jer je na ovaj način olakšan pristup informacijama za sve trudnice i dojilje.

Nakon konferencije trudnice su posjetile online sajam koji je otvoren početkom travnja. Na sajmu su im ponuđene dodatne informacije koje su bitne za svaku trudnicu i dojilju. Virtualni izložbeni prostor brendova nudi sve proizvode koji su namjenjeni trudnicama, dojiljama, te djeci. Izlagači su kompanije koje nude proizvode vezane za trudnoću, njegu i zdravlje beba, a pripremili su i posebne sajamske popuste, navodi se u PR priopćenju.

Na platformi sajma sve trudnice i dojilje mogu igrati nagradni kviz, a sponzori i partneri projekta pripremili su više od 100 vrijednih nagrada.

Sretne dobitnice bit će izvučene 30. travnja 2020. godine.

Organizatori pozivaju sve trudnice i dojilje da posjete online sajam (www.onlinesajam.roditelj.ba), zaigraju nagradni kviz, osvoje neke od vrijednih poklon paketa, te da se dodatno informiraju o proizvodima koji su namjenjeni upravo njima i njihovim bebama.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u suradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ''Mehmedbašić''.

Kopirati
Drag cursor here to close