Youth Power

Nove prilike i mogućnosti za mlade: Prijavite se na samit 'Great Minds Meeting' u Mostaru

Glavni cilj ovog sastanka je putem raznih radionica, predavanja i predstava izgraditi održivu zajednicu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 06. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Great Minds Meeting

''Pozivamo vas da se priključite i da sudjelujete na jednodnevnom samitu, koji je organiziran na jedinstven način, po uzoru i metodologiji MasterPeace organizacije. Sama forma događaja je nešto sasvim novo i drugačije. Glavni cilj ovog sastanka je putem raznih radionica, predavanja i predstava izgraditi održivu zajednicu. Pored inspirativnih govornika i sudionika iz različitih zemalja Europe, kao i Maroka i Egipta, ovaj sastanak vam nudi priliku da upoznate nove ljude iz međunarodnih i lokalnih organizacija i tvrtki, da se povežete i izgradite nove veze i poznanstva'', navode organizatori.

Navode kako se ovaj samit organizira u sklopu projekta ACT – Artist Create Together koji ima za cilj putem kulture razviti perspektivu, izgraditi snažne internacionalne veze i potaknuti kulturološku, socijalnu i ekonomsku promjenu.

Mladi ljudi, kao ciljna grupa projekta, imaju taj potencijal da promijene ustaljene prakse i negativne percepcije u društvu.

Youth Power, zajedno sa još 5 partnerskih organizacija, implementira ovaj projekt u 5 zemalja Europe, uključujući Bosnu i Hercegovinu.

Samit ''Great Minds Meeting'' tradicionalno se održava u Nizozemskoj posljednih nekoliko godina a ove godine po prvi put će biti organiziran u Mostaru.

''Pridružite se i postanite dio ovog velikog sastanka i budite inspirirani izvrsnim poslovnim pričama gdje će te imati priliku naučiti kako biti uspješan poduzetnik'', poručili su iz Snage mladih.

Kopirati
Drag cursor here to close