Novi svijet

Mostar: Promotivni sat i podjela certifikata Brainobrana

Svi zainteresirani će se moći bliže upoznati s Brainobrain akademijom za djecu i postaviti pitanja o svemu što ih zanima.
Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 02. 2018. u 18:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 3. veljače u Galeriji Katarine Kosače u Mostaru s početkom u 11 sati održat će se promotivni sat i podjela certifikata Brainobrana, međunarodne franšize, prisutne u 38 država. Organizator manifestacije je Škola stranih jezika "Novi svijet d.o.o. Mostar".

Svi zainteresirani će se moći bliže upoznati s Brainobrain akademijom za djecu i postaviti pitanja o svemu što ih zanima.

Podsjetimo, Brainobrain je program za djecu od 4 do 14 godina koji koristeći abakus, neurolingvističko programiranje i VAK metode razvija mentalne vještine.

Svrha programa jest da u svakom djetetu probudi genijalnost te na taj način pripomogne mu da ostvari više ciljeve u životu pri tome koristeći maksimalno svoje mentalne kapacitete.

Razvijajući svoje mentalne sposobnosti, djeca postaju samosvjesnija, odgovornija, razvijaju samopouzdanje i time poboljšavaju kvalitetu života ne samo sebi već i drugima u svom okruženju.

Misija programa jest da njegujući intelektualni kapacitet i emocionalnu inteligenciju kod djece, stvaramo jednu bolju i zdraviju generaciju ljudi koji će biti uspješni/uspješne lideri/liderice.

Kopirati
Drag cursor here to close