Drugo izdanje

Mostar domaćin konferencije 'PR Days Mostariensis'

Drugo izdanje Međunarodne znanstveno-stručne konferencije 'PR Days Mostariensis'
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 11. 2017. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Studija odnosa s javnošću Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru 2. međunarodna znanstveno-stručna konferencija "PR Days Mostariensis" održat će se 23. i 24. studenoga.

Ovogodišnja tema konferencije, na kojoj će se okupiti stručnjaci s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija iz regije, je "PR 3.0".

Program konferencije podijeljen je u četiri sekcije: "Političko-institucionalni PR 3.0", "Mediji 3.0", "Korporativni PR 3.0" i "PRaksa 3.0", a kompletan program možete pronaći na internetskoj adresi PR DAYS-a.

Program konferencije počinje u četvrtak, 23. studenoga, u 16 sati, u Hotelu "Mostar", a drugi dan konferencije održat će se u Amfiteatru Sokrat Filozofskog fakulteta, najavili su organizatori.

Inače, ciljevi "PR DaysMostariensis" su prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću i srodnih znanstvenih disciplina, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama, pratiti rad mladih znanstvenika i praktičara i poticati ih na stvaranje i prihvaćanje profesionalnih standarda i etičkih načela te nagrađivati izvrsnost na navedenom komunikacijskom području.

Kopirati
Drag cursor here to close