Ljubav djeci prije svega

Mostar: Altruist poziva na Dječji tjedan

''Pozivamo sve zainteresirane građane grada Mostara da nas posjete tijekom Dana otvorenih vrata i dovedu svoju djecu na besplatne radionice i kvalitetno ispune svoje slobodno vrijeme.''
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 10. 2021. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji tjedan je tradicionalna manifestacija posvećena djeci koja se pod motom “Ljubav djeci prije svega” održava u prvom tjednu mjeseca listopada posebno osmišljenim sadržajima, s ciljem promicanja dječjih prava, njihovog položaja u društvu u obitelji i lokalnoj zajednici.

''U organizaciji Altruista Dječji tjedan se svake godine obilježava nizom programskih sadržaja. Ove godine Dani otvorenih vrata koji traju od 4. do 8. listopada. Građani će se moći upoznati s načinom rada Dnevnog centra i Terenske učionice, dobiti edukativni materijal o Dječjem tjednu, dječjim pravima i kako ih ostvariti, te svakodnevnim uslugama koje djeca mogu dobiti u našoj organizaciji.

Ove godine smo pripremili bogat tjedan ispunjen raznim aktivnostima, od informativnih, edukativnih, kulinarskih radionica do priredbe koju će osmisliti i izvesti djeca, okruglog stola s roditeljima koji će voditi djeca kao moderatori'', navode organizatori.

Svake godine, organizacije koje se bave ljudskim pravima i slobodama, potiču na poduzimanje konkretnih koraka u zaštiti i unapređenju dječjih prava, radi boljeg razumijevanja, prihvaćanja i dobrobiti sve djece.

''Pozivamo sve zainteresirane građane grada Mostara da nas posjete tijekom Dana otvorenih vrata i dovedu svoju djecu na besplatne radionice i kvalitetno ispune svoje slobodno vrijeme. Zbog ograničenog kapaciteta i još uvijek aktualnih Covid-19 mjera, molimo vas da prethodno svoj dolazak najavite na broj Dnevnog centra – 036/580-227'', stoji u pozivu.

Kopirati
Drag cursor here to close