Za smještaj u domove

Ministarstvo obrazovanja daje stipendije i subvencije redovitim studentima

Kandidat je obvezan aplicirati putem on-line obrasca na internet stranici
Sci-Tech / Obrazovanje | 15. 12. 2020. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja s područja Hercegovačko-neretvanske županije za akademsku 2020./2021. godinu.

Kandidat je obvezan aplicirati putem on-line obrasca na internet stranici Ministarstva kojega, nakon popunjavanja, treba isprintati, potpisati  i dostaviti zajedno uz ostala potrebna dokumenta.

Inače, studenti koji se mogu prijaviti za dodjelu stipendije/subvencije smještaja za maksimalno dvije od četiri grupe, I grupa – Stipendije za studente deficitarnih zanimanja, II grupa – Stipendije na osnovu uspjeha u učenju, III grupa – Stipendije za studenta – dijete pripadnika braniteljske populacije i  IV grupa – Stipendije u statusu socijalno ugroženih osoba.

Pravo sudjelovanja na Natječaju za dodjelu stipendije između ostalih imaju redoviti studenti, državljani BiH ne stariji od 21 godinu kada upisuje prvu godinu studija, da nema bespovratnu financijsku pomoć Ministarstva, da nema subvencioniran smještaj u studentskom domu, da tijekom studija nije obnovio više od jedne godine...

Kopirati
Drag cursor here to close