Dva dana

Mostar: Studenti svečano otvorili konferenciju English days 2020

''Konferencija povezuje sve naše studente, daje im priliku za razmjenu ideja i stečenih znanja, a čak i mi profesori možemo nešto od njih naučiti'', poručila je profesorica Ivana Grbavac.
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 01. 2020. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga studenata engleskog jezika i književnosti ESA ''Excalibur'' svečano je otvorila studentsku konferenciju English days 2020 na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Predsjednik studentske udruge ESA ''Excalibur'' i jedan od organizatora konferencije, Ilko Bakalar ističe važnost ovog događaja ne samo među aktualnom populacijom studenata, nego i među srednjoškolcima kao potencijalnim budućim studentima engleskog jezika i književnosti.

Foto: Bljesak.info / Konferencija - English days
Foto: Bljesak.info / Konferencija - English days

''Pokušavamo pomoći studentima da prošire svoje interese kroz književnost, lingvistiku i gramatiku te da nadograde već stečeno znanje na studiju. S druge strane, srednjoškolcima želimo pokazati da studiranje nije samo puko učenje nego da tu ima i neke zabave i organiziranih događaja izvan predavanja'', izjavio je Ilko.

Studij engleskog jezika i književnosti pruža svoju potporu studentima pri organiziranju događaja na Filozofskom fakultetu, pa tako i ove godine u organiziranju studentske konferencije.

Foto: Bljesak.info / Konferencija - English days
Foto: Bljesak.info / Konferencija - English days

''Konferencija povezuje sve naše studente, daje im priliku za razmjenu ideja i stečenih znanja, a čak i mi profesori možemo nešto od njih naučiti'', poručila je profesorica Ivana Grbavac, pročelnica Studija engleskog jezika i književnosti.

Konferencija, koja je namijenjena studentima i srednjoškolcima, trajati će dva dana, a obuhvaća niz studentskih predavanja s raznolikim temama iz područja književnosti – od renesanse i Shakespearea do utjecaja znanstvene fantastike na kreativnost i stvaralaštvo u suvremenoj književnosti, piše Treci.ba.

Foto: Bljesak.info / Konferencija - English days
Kopirati
Drag cursor here to close