''Logos centar'' Mostar

Izaberi pravi smjer! Studiraj promet!

Studij Promet na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru je jedinstveno mjesto za obrazovanje i razvoj inženjera prometa uz korištenje suvremenih tehnologija.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 09. 2019. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želiš li poboljšati svoje izglede za posao, bolje razumjeti planiranje, organiziranje i odvijanje cestovnog prometa, sigurnost odvijanja prometa, prijevoz osoba, roba ili informacija, provoditi istraživanja koja imaju za cilj predlaganje i uvođenje suvremene organizacije prijevoza putnika i tereta? Ako se prepoznaješ u prethodnom opisu, upisivanje studija Prometa na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru je prava odluka za tebe.

Studij Promet na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru je jedinstveno mjesto za obrazovanje i razvoj inženjera prometa uz korištenje suvremenih tehnologija.

Moderan i inovativan studij

Preddiplomski studij Prometa, smjer Cestovni promet, traje tri odnosno četiri godine i po završetku stječe se stručni naziv Prvostupnik (Bachelor) inženjer cestovnog prometa s ukupno 180 ECTS ili 240 ECTS bodova.

Cilj studija Cestovnog prometa je upoznavanje i istraživanje teorijskih, tehničko-tehnoloških i praktičnih rješenja suvremenih transportnih tehnologija i sustava, logistike, optimalnih rješenja u prometnom procesu, multimodalnog transporta te robno-distribucijskih centara i terminala. U ovom programu predviđeno je da završeni studenti ovladaju vještinama, koje su povezane i koje se temelje na suvremenim znanstvenim spoznajama.

U svim fazama proizvodnje prometnih usluga, eksploatacije, održavanja sredstava rada i razvoja poduzeća, prometni visokoškolski obrazovani i osposobljeni stručnjaci i menadžeri izravno ili neizravno utječu na izvršavanje svih poslova u prometu.

Postani student!

Želiš li se na moderan način kvalitetno obrazovati, učiti od nastavnog osoblja s dugogodišnjim iskustvom, sudjelovati na različitim radionicama, provesti semestar na inozemnoj visokoškolskoj ustanovi u okviru Erasmus+ programa i biti osposobljen za rad u struci?

Studij Promet koji nudi Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru ima sve što je potrebno za edukaciju inženjera cestovnog na tržištu rada.

Biraj smjer koji će izgraditi tvoju budućnost upiši Promet na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru!

 

Kontakt

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru Bišće polje bb,  88 000 Mostar

Telefon: +387 (0)36 445 800  +387 (0)36 445 801

Web: www.logos-centar.com

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/LogosCentar/

Instagram: https://www.instagram.com/logoscentar/

Kopirati
Drag cursor here to close