Tečaj

HKD Napredak Mostar organizira treći ciklus tečaja copywritinga

HKD Napreda u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira treći ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga
Sci-Tech / Obrazovanje | 25. 09. 2021. u 12:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsko kulturno društvo (HKD) Napredak, glavna podružnica Mostar, u suradnji s Narodnom knjižnicom Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira treći ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima ući u svijet copywritinga, priopćili su organizatori.

Također, polaznici tečaja upoznat će se i s teorijskim dijelom, tko je bio prvi copywriter i ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a to je SEO copywriting, odnosno pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice.

Kao i prošla dva tečaja i ovaj treći ciklus vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD-a Napretka Mostar. Po završetku, polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju.

Kako su prijave za ovaj tečaj popunjene još u predbilježbi, kao i sva rezervna mjesta koja su bila otvorena, otvorene su predbilježbe za četvrti ciklus tečaja copywritinga (koji će se najvjerojatnije održati tijekom iduće godine) na koje se možete prijaviti slanjem svog imena i prezimena te kratkim CV-om na "[email protected]".

Prvi susret zakazan je za ponedjeljak, 4. listopada 2021. godine, s početkom u 19 sati u prostorijama čitaonice, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close