Dragi učenici i učenice

Herceg zaželio uspješan početak nove školske godine

Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 09. 2017. u 10:30 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dragi učenici i učenice, posebno vi najmlađi koji ćete prvi put sjesti u školske klupe, želim vam sretan početak nove školske godine. Nadam se kako ćete uspješno usvajati nova znanja, te učvrstiti stara i steći nova prijateljstva'', naveo je u čestitci povodom početka školske godine Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

''Poštovani učitelji i učiteljice, nastavnici i nastavnice, profesori i profesorice, koji nosite odgovornu zadaću odgoja i obrazovanja našeg najvećeg blaga - naše djece, želim vam da u novoj školskoj godini i dalje uspješno prenosite znanja i odgajate učenike kako bi bili čvrst temelj naše budućnosti“, naveo je predsjednik vlade HNŽ u svojoj čestitci.

''Na tom putu u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije i meni osobno imat ćete partnera koji će se, kao i do sada, maksimalno angažirati kako bi se još više unaprijedili uvjeti u obrazovanju. Nedavnim usvajanjem organizacijskih shema za osnovno, a ovih dana i za srednje obrazovanje, kao i drugim poduzetim aktivnostima poput zbrinjavanja tehnološkog viška i obnove škola, stekli su se svi uvjeti za nesmetan početak nove školske godine, koja će prema planu početi  4. rujna za škole koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu, odnosno 5. rujna 2017. godine za škole koje rade na bosanskom nastavnom planu i programu. Vjerujem u to kako ćemo nastaviti zajednički raditi i surađivati na novim projektima usmjerenima ka poboljšanju obrazovanja u našoj županiji“, dodao je Herceg.

U povodu početka nove školske godine i Sindikat učitelja Hercegovačko - neretvanske županije uputio je čestitku svim učenicima, učiteljima i roditeljima.

Posebne čestitke su upućene najmlađim školarcima, prvašićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe, stoji u čestitci.

 

Kopirati
Drag cursor here to close